Lyftare

Jim Gyllenhammar

Jim är en av Sveriges genom tiderna mest meriterade tyngdlyftare. Med ett ryck på 177 och en stöt på 226 kan Jim säga att han är den genom tiderna som lyft mest i Sverige. Topplacering på ett mästerskap är 5:a på EM.

Jim är grundare av Lyftare.se och erbjuder erbjuder allt från utbildning i de olympiska lyften, träningsplanering, workshops till personlig coachning och programskrivning.

Kontakt

jim@lyftare.se

Lyftare

Cecilia Nilsson

Cecilia är en av Sveriges genom tiderna mest meriterade släggkasterska, deltagare i EM och VM och kastat som bäst 69.09.
Även en av landets bästa tyngdlyfterska i klass +75kg med SM, Svenskt rekord och NM i bagaget -84kg i ryck och 112kg i stöt.
Cecilia är även mamma och har egna erfarenheter av att träna under graviditet och att komma igång igen med träning efter BF och att träna som mamma.

Cecilia erbjuder Workshops, föreläsningar, programmering och personlig coachning inom,
core-träning, tyngdlyftning, kaststyrka, kastteknik, gravid- och mammaträning.

Kontakt

cecilia@lyftare.se

Lyftare

Peter Glas

Peter är en av mycket kunnig inom träning i allmänhet men har sin special kompetens inom konditionsträning. Peter är i dagsläget fysansvarig för de Svenska landslaget i handboll och även fystränare för Eskilstuna GUIF i handbollens elitserie.

 

Peter erbjuder träningsprogram, träningsplanering, föreläsningar inom konditionsträning , individuell coaching

Kontakt

peter@lyftare.se

Lyftares erbjudande

Lyftare hjälper dig som vill förbättra dina träningsresultat inom flera specialområden. Vi hjälper dig  i synnerhet med Ryck och Stöt men även med träningsupplägg i allmänhet.
Oavsett om ditt mål är att träna för att ha roligt eller om ditt mål är inställt på medalj i internationella tävlingar så kan vi hjälpa dig.

Lyftares programmering

Lyftare erbjuder möjlighet till en allmän och en personlig programmering. Den allmänna programmeringen syftar till att komma igång och hitta dina styrkor och svagheter.
Den individuella programmeringen tas fram i samråd med coachen för att hitta rätt upplägg.

 

Allmänt: 250kr/månaden köp

Individuellt: 1950kr/4 veckor köp

Individuellt: 4800kr/12 veckor köp