Powercamp

Träningslägret för dig som vill träna och utveckla dig själv och din kunskapsbank inom området styrka, återhämtning och framförallt de olympiska lyften.

Du kommer att få träna 7 pass på 4 dagar med upplägg från världens största träningsmetodik som har fostrat otaliga mästare och medaljörer i sporten olympisk tyngdlyftning.

Instruktörerna på lägret har erfarenhet från de stora mästerskapen samt massor av år i de blågula landslagsfärgerna så du kommer bli väl omhändertagen och få individuell coachning under träningspassen. Du kommer att få möjlighet att prata med coacherna på plats om dina svagheter och styrkor för att ta med dig hem efter detta läger och fortsätta utveckla din styrka och teknik på hemmaplan.
Det är en fördel om du är bekant och med de olympiska lyften då dessa är grunden till detta träningsläger och det gemensamma träningsupplägget bygger på dessa lyft.Powercamp 2016

Om du skulle ha mycket energi kvar kommer deltagare på Powercamp att ha full tillgång till CrossFit Atum även mellan våra träningar allt för att du som deltagare skall kunna träna så mycket som du önskar. Crossfit Atum är en helt ny anläggning med utrustning i toppklass med allt från gym maskiner till CF utrustning

Plats: Crossfit Atum
Warfvinges väg 26

Datum: 25-28/8

Anmälan stängs: När lägret är fullbokat eller senast 12/8

Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej
Begränsat antal platser och

Anmälan till Powercamp 2016: 3500kr köp

*Resa och logi ingår ej

Vid frågor och funderingar kontakta oss på:  Kontakt

 

Här är förslag på boende i närheten av CF Atum

Belman Hostel vandrarhem, Sankt Göransgatan 151, 112 17 Stockholm, Sverige +46 73 930 86 91

Connect hotel City, Länk till hotellet

Courtyard Stockholm Kungsholmen, Länk till hotellet