Recov- Bipeptider


20 mars, 2017 17:02


Lyftare | Recov- Bipeptider

Nu har vi en fantastisk nyhet att presentera för den svenska marknaden. Recov bipeptider är den nya generationen av aminosyror och den första produkten som har 20st men framförallt har den en super snabbt upptag.


Vi kan nu presentera en helt ny produkt för den svenska marknaden!

Recov bipeptider, som har fått stort genomslag i världen och som används av Tyska tyngdlyftningslandslaget. Denna produkt har nu landat på den svenska marknaden och finns tillgänglig hos Lyftare.

Recov-bipeptider är ett kraftfullt proteinsubstitut som ger en unik kombination av alla de 20 stycken plasma-aminosyrorna och som absorberas på endast 15-25 minuter. Recov-bipeptider är marknadens enda produkt som består av 100% plasmaprotein (serum albumin)

 

Hur skiljer sig recov-bipeptider mot vassle, kasein, BCAA, glutamin och NO-produkter?

Den största skillnaden är produkternas källa. Då Recov-bipeptider enbart är gjord av plasmaprotein så har den snabb absorption och optimalt utnyttjande av det anabola fönstret samt kortare återhämtningstider.

Detta innebär också att man undviker kontakt med de stora tarmarna. De 20 aminosyrorna som Recov-bipeptider består av har alla olika aminoprofiler vilket gör det till ett komplett proteintillskott.

 

Den nya produktionsprocessen innebär att aminosyrorna L-arginin, L-tryptofan, L-lysin och L-metionin blir biotillgängliga, detta i sin tur innebär att produkten ger dig mer vaskuläritet, bättre sömn, bättre dygnsrytm och förbättrade energinivåer. Detta leder till att du kommer uppleva mindre DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness) än normalt.

Detta gör Recov-Bipeptider till en produkt som har allt. Bättre proteinprofil än vassle, kasein och BCAA. Mer återhämtning än glutamin och vaskuläritet hela dygnet.

Det bästa med produkten är att du känner effekten redan 30 minuter efter intag.

Du kan göra ett test, ta 10 gram och känn vad ett proteintillskott ska ha för effekt på dig.

Köp här

Källa;
Kommentera

Teknik tips